Közösség

Remote Viewing Hungary Mailing List [join here]
Távérzékelés - Magyarország levelezőlista [csatlakozás itt]

Üdvözöljük a Remote Viewing Hungary levelezőlistájának információs oldalán! Listánkra várunk minden elméleti és gyakorlati távérzékelőt, érdeklődőt, és témáinkban különféle élményeket átélt személyeket. Kérjük, hogy - az alábbi leírást figyelembe véve - érdeklődése esetén csatlakozzon levelező csoportunkhoz:


[rvhungary.jpg]


Témáink: kutatások, módszerek, felfedezések, tanulmányok, kísérletek, tervezetek, tervezett bemutatók és találkozók a távérzékelés (remote viewing), tisztánérzékelés (pszichometria), tisztánmegismerés (clairgognance), tisztánlátás (clairvoyance),   telepátia, érzékeken túli észlelés (ESP), prekogníció, második látás, testen kívüli élmények (OBE), halálközeli élmények (NDE), gondolatátvitel, pszi-tudományok, tudatkutatás, valamint ezekkel rokon témákkal kapcsolatban. Ne habozzon megosztani velünk effajta élményét, tapasztalatait és alkalmazott módszereit! Az Ön kérdése más számára válasz lehet. Ha érdeklődik témáink iránt, kérjük jelezze csatlakozási szándékát!

Listánkra magyarul és/vagy angolul írhat, tagjaink ezeken a nyelveken folytatják az eszmecserét, küldenek anyagokat.

Kérések lista-tagságunkhoz:
- hasznosnak találjuk, ha listatagunk megjelöli a használható idegennyelv tudását, amennyiben az nem az angol. Ha nincs ilyen, az nem baj.
- a Remote Viewing Hungary levelezőlistája politikamentes. Kérjük tehát, hogy a nem kifejezetten távérzékelési összefüggésben lévő napi politikai témák megtárgyalását a listán a tagság kerülje el, valamint
- a levelezőlistánk a fentiek szerint tematikus. KIFEJEZETTEN KÉRJÜK tagságunkat, hogy témán kívüli levelek, felhívások, pps-ek, programajánlók, stb. ne kerüljenek fel a listára, ezt a tevékenységet a moderátorok a beküldő tagságának megvitatás nélküli felfüggesztésével szankcionálhatják, továbbá
listánkon az egymás közötti beszélgetésekben elvárt a kulturált módon való eszmecsere, amelyben mindeddig nem kellett csalódnunk. Ebben partnernek tekintjük minden új tagunkat is.

Levelezőlistánk információs oldala a csatlakozási lehetőséggel:


Come to our Facebook group!
(It is an English language group. Click on the following picture.)


Nincsenek megjegyzések: