2012. január 18., szerda

Kik vannak a Marson? - Ingo Swann RV Mars

Ingo Swann az 1998-ban megjelent Penetration - The Question Of Extraterrestrial And Human Telepathy című könyve után tovább foglalkozott az égitestek, köztük a Hold vizsgálatával. A Marson ezt követően végzett saját vizsgálatairól egy nyilvános előadáson kérdésekre válaszolva árult el néhány gondolatot. Az alábbi leirat alapjául szolgáló előadás 2002. október 13-án New Jersey-ben a bordentowni UFO konferencián került felvételre. (A kérdezők személye rendre változott, a szövegben ezt nem jelöltük.)

Swann: Igen, asszonyom?
Kérdező: Jól tudom, hogy régebben vizsgálta a Mars bolygót is távérzékeléssel?
Swann: Igen. Ez egy távérzékelési csoport volt, amelyben, ha jól emlékszem, kilenc ember vett részt. Mindegyikünk önállóan és egymástól függetlenül dolgozott, majd végül összevetettük az adatokat, eredményeket. Mindenki talált épületeket, növényeket, néhányan találtak fényt, mesterséges fényt és vizet. A víz, a növények és az épületek megléte mára megerősítést nyert. Ami még nem egyértelmű, azok fények, amelyek nagy kiemelkedések tetején találhatók.
Kérdező: ---a kérdés nem hallható---, de valószínűleg a fentiek, illetve a vizsgálat céljának helyére vonatkoztak, mert a válasz:
Swann: Nem tudom, csupán koordinátákat adtak meg célként. Nem a szokásos koordináták szerint adták meg a célt, mert a Mars koordináta-rendszere eltérő, ott a nyugati 0 pontnál indul, és 360 fokban megy körben, így azt gondolták, hogy ez zavaró lesz az érzékelésben. Ezért a cél kijelölésénél csak annyit kaptunk: a Mars. Ennek ellenére a vizsgálatot végzők mindegyike megtalálta a fent említetteket, de akkor, 1977-ben nem volt lehetőség visszajelzést kapnunk róla. De találtunk vizet, növényeket, épületeket, és mindezeknek a létezését azóta már megerősítették, ahogyan azt Van Flandern előadásában is hallhatták tegnap.
Kérdező: Ingo, megpróbálná nekünk is átadni azokat a benyomásokat, amelyeket a távérzékelés során ott tapasztalt, és milyen módszerekkel történt az?
Swann: Kedvesem, elég soká tartana...
Kérdező: Más szavakkal: volt mondjuk egy olyan helyszín, ahol esett az eső, vagy esőt érzékelt? 
Swann: Nagyjából, igen.
Kérdező: Mondana nekünk példát erre egy régebbi távérzékeléséből? Hogyan látja azokat transzban?
Swann: Nincs transz.
Kérdező: Nincs transz? Látta a képeket, vizuálisa megjelentek a tudatában, amikor az éppen ott volt? Az agyában jelennek meg a képek?
Swann: Nagyjából igen, de másképpen van ez. Távérzékelés-képzésen az ember ül egy asztalnál, papír és toll van előtte, és egyszer csak megjelenik az információ. A monitor (személy) az asztal másik végén ül, és hangban vagy videón rögzíti az eseményeket. Ez egyfajta automatikus írás, amelynek a kezdetén egy sor "zagyvaság" jelenik meg a papíron. De ez a zagyvaság tele van pontos információval, amely az érzékelés saját nyelvén jelenik meg. Ha ezt a távérzékelő elfogadja, akkor kezdődik az úgynevezett kettes szint, amikor elindul a (mi úgy nevezzük) letöltés, ekkor a távérzékelő valóban úgy érzi, hogy testileg is az adott cél helyszínén van.  Ezeket az információkat nevezzük már kézzelfoghatónak. (További elbeszélés a távérzékelési folyamat menetéről.)


...
Kérdező: Ön szabadon beszélhet arról, amit a Holdon és a Marson látott?
Swann: Nem, erre azt mondhatom, hogy nem. Azt, hogy mit láttam a Holdon, már nagyobbrészt elmondtam szabadon. A Mars már más tészta. Ha a Marsra megyek telepatikus módon, az első dolog, hogy találkozom egy öt "főből" álló telepata csoporttal, akik nem túl barátságosak. Ha nem sikerül eltávolítaniuk engem (lásd az előző írást), akkor "továbbadnak" egy további, négy fős csoportnak. Nos, ezek után általában fejfájást kapok, és lefekszem.
Kérdező: És mi van a --- (nem érthető, talán "expedíció")-val, amit a Marsra küldtek, és eltűnt?
Swann: Igen, a Marsra küldték, de lelőtték őket. Az oroszok küldtek oda egy ilyet, miután kijelentették: elmegyünk a Marsra. Eközben készült az a videó. Miközben ez a jármű közeledett a Marshoz, a felszínről jött az a dolog, és megszűnt az összeköttetés.

 



További cikkeink a "Kik vannak a...?" - témában: 
Kik vannak a Holdon? (Ingo Swann RV) >>
Kik vannak a Holdon? (magyar érzékelőtől) >>
Kik vannak a Föld mélyén? (magyar érzékelőtől) >>


Ne feledje...>>>

Nincsenek megjegyzések: