2010. március 25., csütörtök

Távérzékelés Írországban

Szerencsére, az internet világában az ember értesül sok fejleményről, kezébe jut sok minden, videóanyagok, blogok, honlapok. A jelek szerint a távérzékelés nagy öregjei mellett (Ingo Swann 2009 májusában adott utoljára élő előadást/prezentációt), Joe Mc'Moneagle 2010 februárjában szerepelt a francia TF1 sóműsorában. Az ingyenes videómegosztókon további frisebb, valamint újonnan előkerült videók találhatók meg Russel Targ, Hal Puthoff,és mások szereplésével.

Örvendetes tény azonban, hogy aktívan tevékenykedik a második generáció, a távérzékelést 10-15 éve megismerő és gyakorló középnemzedék, publicisztikával, szervező és előadótevékenységgel.

Az egyik ilyen ember a jelek szerint az ír Paul O'Connor, akinek immár felvételek is bemutatják munkáit. Ő közvetlenül Lyn Buchanantől tanulja a technikát. Egy konferenciaanyag már elkészült, amely az ingyenes videómegosztón is elérhető: A Controlled Remote Viewing előadás után beillesztve egy konkrét vizsgálat felvétele is szerepel, ezúttal egy képzőművész állította össze a feladványt.



valamint több saját blogja is van, ahol kicsit többet megtudhatunk róla, ez elsősorban kreativitásról, más írországi aktuális újdonságokról is szól: 

http://blogdaedalus.blogspot.com/


Ez a blog kimondottan a PSI témájú bejegyzéseket tartalmazza:

 http://purestreaminformation.blogspot.com/



Emellett publikál a szintén közismert Daz Smith ingyenesen letölthető szaklapjában:

http://www.eightmartinies.com/


A sikeres utódok azt bizonyítják, hogy a remote viewing kifejlesztőinek eredeti szándéka, egy tanulható, elsajátítható technika létrehozása sikerült! Ezenfelül el is terjedt, és kezd beépülni a hétköznapok életébe.

Nincsenek megjegyzések: