2011. március 29., kedd

Az átlagon felüli pszichikus képesség 6 jele

Ha sejtetted már eddig is, hogy az átlagtól eltérő pszichikai képességekkel bírsz, most itt az ideje, hogy ténylegesen megbizonyosodj erről. Íme hat egyszerű jel, ami ezt egyértelműsíti:


  1. Tudod, hogy meg fog szólalni a telefon, és azt is, hogy ki az, aki hív. A legtöbb ember megtapasztalta már ezt, de zárjuk ki azokat az eseteket, ha ez csupán egyszeri alkalom, vagy megbeszélt hívás. Mert mi van akkor, ha egy olyan ember hívását érzed meg előre, akit évek óta nem láttál, évek óta nem is beszéltetek? Ha ez többször is előfordul veled, akkor pszi-képességed bizony erősebb a "megszokottnál".
  2. Megérzed, hogy a gyermeked, vagy hozzátartozód bajban van. Mindannyian aggódunk a szeretteinkért, különösen, ha távol élnek tőlünk. A szülők általában aggódnak a gyermekeikért, illetve azokért a hozzátartozóikért, akiket nem tudnak felügyelni egy adott időszakban. Számos esetben azonban a szülő már tudja, hogy gyermeke bajban van, megsérült, rendellenes körülmények között van. Ez olyannyira nem a megszokott aggódás, hogy a szülő végül ellenőrzi gyermeke hogylétét és egészségi állapotát akár a távolból is. Az ilyen jellegű lelki kapcsolat fennáll szülő és gyermek, házas- vagy élettársak, testvérek, és persze ikrek között. Ha már volt ilyen tapasztalatod, a pszi-képességed újfent bebizonyosodott.
  3. Ismersz egy helyet anélkül, hogy valaha is jártál volna ott. Talán észrevetted már, hogy amikor más házánál jártál, az ismerősnek tűnt, pedig még soha nem voltál nála. Ez előfordulhat ház vásárlása esetén is, ismered a szobákat, azok részleteit, szokatlan fényviszonyokat, miközben tudod, hogy soha nem jártál még ott. Ezt általában deja vu-nak nevezik, amelynél apróbb, régebben máshol látott körülmények, mozdulatok, hangok jutnak eszünkbe - ez a legritkábban jelentkezik tartósan, részletesen és élénken. Az tehát, ha egy hely úgy tűnik ismerősnek, hogy még soha nem voltál ott, aktív pszi-képességeidre utal.
  4. Jósló álmaid vannak. Optimális esetben életünk harmadrészét alvással töltjük, eközben általában álmodunk. Van, aki emlékszik erre, és van, aki nem. Mindenféléről álmodunk: az életről, mások életéről, a világról. Nem csoda, ha álmaink egy része a valóságban gyökerezik, vagy a valóságot álmodjuk meg egyszer csak, ez lehet véletlen is. Vannak viszont olyan (visszatérő) álmok, amelyben közeli rokonaink, barátaink életének egy később bekövetkező eseményét álmodjuk meg, ami meg is valósul. A jósló álmok eképpen értelmezve egészen mások, mint a hétköznapi álmok. A jósló álmok világosak, élénkek, életszerűek - és lenyűgözőek. Ha vannak ilyen álmaid, érdemes őket leírni azért, hogy ne felejtsd el, illetve azért, hogy magadnak is egyértelmű legyen: pszi-képességeid jelentősen eltérnek az átlagtól.
  5. Csak megérintesz egy tárgyat, és érzel, sőt tudsz különféle információkat vele kapcsolatban. Előfordult már veled, hogy megfogtál egy tárgyat, csak az érintésétől tudomást szereztél annak történetéről vagy a tulajdonosáról? Esetleg volt-e már olyanod, hogy kezet fogtál valakivel, és az érintésétől megtudtál az illetőről egy csomó dolgot: mit szeret, mit nem, mi a hobbija, stb.? Lehet valaki egy nagyon figyelmes ember, aki a külsőből és a viselkedésből le tud szűrni pontos dolgokat ránézésre is. Viszont ha tapintásra, érintésre tudsz részletes és alapos információkkal szolgálni az adott dologról, személyről, olyanokat is, amelyeket egyébként nem közismertek, az azt jelenti, hogy egy ritka fajta telepatikus észlelésnek, a pszichometriának vagy a birtokában - és amely szintén a fejlett pszi-képességek közé tartozik.
  6. Rendszeresen elmondod a barátaidnak, hogy mi fog velük történni - és az meg is történik. Megesik, hogy elmondod a barátaidnak, hogy mit tapasztalsz róluk? Figyelmezteted őket a rájuk leselkedő veszélyre, vagy baljós körülményekre? Mindezeket többször teszed, mint kellene? A család és a baráti kör esetében természetes az aggódásunk, hogy egy-egy jó, esetleg rossz dolog megtörténik-e, vagy nem. Ezt könnyen megteheted csupán a személyiségük, viselkedésük ismeretében is, ha logikusan, lépésről-lépésre gondolkodsz és elemzel. Most ne erről beszéljünk, hanem azokról a "semmiből" jövő erős érzésekről, amelyek egy bizonyos személlyel kapcsolatban elfog téged. Ha ez az érzés annyira intenzív, hogy figyelmezteted az illetőt, sőt, az előérzetedben közölt esemény meg is valósul - nem lehet kétséges, hogy pszi-képességed minden kétséget kizáróan átlag fölötti.

2 megjegyzés:

Pitypang írta...

Miért nincsenek itt megjegyzések.
Ezt a sok elméletet természetessé tenné bármilyen hsz. Bárki is írná.
Örülök, hogy ide találtam, szívesen megosztanám a témával kapcsolatos gondolataimat..

HunViewer írta...

Tegye meg a megjegyzését, kedves Pitypang. Vagy írja meg e-mail-ben: rvhungary @ gmail stb. Várjuk szeretettel!