2009. január 10., szombat

Hurtak, Sherman, McMoneagle és a marsi Arc

Részletek Lynn Picknett és Clive Prince könyvéből:

" Az ... 1998 januárjában folytatott beszélgetésünkben, az SRI-ben töltött idejéről kérdezve elmondta nekünk, hogy a marsi Arcot távolbalátással valójában már az 1970-es évek elején felfedezték, vagyis jóval a Viking fellövése előtt. Különböző okokból nem fedhette fel a kérdéses látnokok [sic] kilétét, azonban 1998 októberében megkérdeztük James Hurtak akadémiáját [Academy For Future Sciences; AFFS] az ő állítólagos, egy arcszerű marsi objektummal kapcsolatban tett "jóslatáról". A következő választ kaptuk: "Dr. Hurtak megosztotta a "távolbalátási kísérletei által észlelteket Mr. Harold Shermannel". Ez elég zavarba ejtő kijelentés volt, ugyanis mi valójában nem említettük a távolbalátást; nézetünk szerint ez egyenértékű annak beismerésével, hogy az Arcot RV segítségével fedezték fel. Az AFFS válasza így folytatódott: "Azonban az alapvető [sic] műtárgy, amit dr. Hurtak látott, nem maga az Arc, hanem egy piramisszerű alakzat [sic] volt, ami mindig is az ő egyedülálló felfedezése marad." Tehát, habár Hurtak talán nem észlelte látnoki utazásai során az Arcot, a fenti válasz hallgatólagosan magában foglalja, hogy Harold Sherman viszont igen. Ez azért érdekes, mert tudjuk, hogy Sherman távolbalátással többször is vizsgálta a Marsot az SRI számára."












Egy 1976-os és mellette egy 2001-es felvétel a marsi Arcról, készítette a Viking űrszonda, illetve a Mars Global Surveyor.


A másik részlet:
"Az amerikai hadsereg igen tehetséges távolbalátója, Joe McMoneagle több alkalommal "meglátogatta" a Marsot, és mindig készített vázlatos rajzokat a testétől elvált tekitete elé táruló látványtól. Ezeken eltéveszthetetlenül piramisok találhatók, és állítása szerint a cydoniai komplexum alatt futó alagútrendszerek, amelyben továbbra is vegetálnak egy ősi civilizáció maradványai. Psychic Warrior című 1996-os könyvében David Morehouse elbeszéli saját, nyolc évvel korábbi távolbalátási küldetéseit a Marsra. Afféle "vak célpontként" kapta feladatul a Marsot anélkül, hogy tudta volna: a helyszín már elő lett készítve neki. "






















Joe McMoneagle

Nincsenek megjegyzések: