2011. november 25., péntek

Telepatikus kapcsolat pszichometriával?

Lehetséges-e telepatikus kapcsolat létesítése pszichometria használatával?

Az alábbi kérdésekre és válaszokra Stephen Wagner paranormális tevékenységekkel foglalkozó blogjában találtam rá. Egy férfi kérdéseket tesz fel, amelyekre egy pszcihometria-szakértő válaszokat ad. Személyes kiegészítésként hozzáteszem, hogy a szakértő igyekszik megőrizni a pszichikus szkennelés felhasználásának a jó ízlés által kialakított határait azzal, hogy a vizsgált személy engedélyének meglétéhez köti az információszerzést. A valóságban ennek csakis erkölcsi jelentősége van. Íme a beszélgetés:

Kérdések: Kinyomtattam egy személy fotóját az internetről. Próbáltam benyomásokat és érzéseket venni róla. Helyenként tiszta, máshol zavaros képeket kaptam. Ha képeket szeretnék látni az elmémmel, akkor vajon látnom kell ennek a személynek az arcát? Be kell csuknom a szememet és úgy koncentráljak az arcára? Ha nem, akkor hogyan tudom az elmémmel érzékelni őt? Valóban igaz az, hogy az adott személy érzi azt, hogy a fotóját tanulmányozzák, annak ellenére, hogy mérföldekkel messzebb van? Ha egy fotóval a párnád alatt alszol, létesíthetsz pszichikus kapcsolatot az illetővel? Lehetséges telepatikus kapcsolat létesítése pszichometria használatával?

A választ ezekre a kérdésekre Becky Walsh, pszichometria-szakértő adja meg. Az ő magyarázata:

Az intuíció illetve a pszichikus kapcsolat mindig egy igen jelentős univerzális törvény alapján működik, amelynek lényege, hogy nem láthatnak vagy tudhatnak rólunk, ha mi nem akarjuk. Ennek oka az, hogy zavarnák mások szabad akaratát, azt a szabad akaratot, amely egy személy számára a legnagyobb ajándék: hogy lehetősége legyen a választásra. Vegyes eredményeket fogsz tehát kapni, ha a személy, akit a fotó ábrázol nem adott neked engedélyt arra, hogy információkat szerezz róla, azaz nem élt a szabad akaratával ezzel kapcsolatban. Így le tudod olvasni valaki személyiségét egy fotóról, de az életéről nem.

Miközben egy fotót olvasunk ilyen módon, kíváncsian belenézünk a szemébe: ki lehet ő? Ekkor érzéseket kaphatunk, nemcsak látnoki képeket és látásokat. A tisztánlátás saját képzeletünket használja fel filmként információk továbbítására, még akkor is, ha ezek a mi magunk élményeinkből erednek.

Egy személy megérezheti azt, hogy vizsgáljuk őt, még ha mérföldekkel távolabb van, akkor is. Ez az érzés gyakran kellemetlen, ahhoz hasonló, amikor valaki figyel minket az utcán és ezt észrevesszük. Ugyanakkor vannak, akik kevésbé érzékenyek és nem érzik meg, mint ahogyan az egyik ember csiklandós, a másik meg nem.

A fénykép a párna alatt módszer arra alkalmas annak a szándékodnak a kifejezésére, hogy valakiről álmodni akarsz. Túlzott jelentősége nincsen, egyszerűen a szándék kifejezésére alkalmas a dolog. Ezzel együtt az alvás bármilyen befolyásolása energetikai egyensúlyvesztést okoz.

Telepatikus kapcsolat létesítése lehetséges pszichometriával, de amint már említettem: csakis az adott személy engedélyével. A telepátia arról szól, hogy szavak nélkül érzékeled egy másik ember gondolatait, amely így egy mély formája az empátiának, az összekapcsolódásnak és a belső megismerésnek, mindezek tehetnek széppé egy kapcsolatot.



További cikkeink a témában:
Pszichometria a gyakorlatban >>>
Rokon lelkek: pszichometria >>>
Pszichikus vizsgálat >>>
Könyvajánló: Ted Andrews: Érints és láss! >>>
Éterikus látás: Röntgenszem >>>

1 megjegyzés:

monstremanus írta...

jó nagyon jó, hasonló "képelemzésem nekem is volt,
klassz dolog, csak nem tud vele mit kezdeni vele az ember