2009. február 25., szerda

Pszichikus vizsgálat

A legjobb módja annak, hogy ismertessem a pszichikus vizsgálatot az, hogy megfelelő arányban alkalmazzuk az empátia, telepátia és érzékelés módszereit, egyszerre. Egy személy pszichikus szkennelése azt jelenti, hogy megvizsgálod a jellemét és személyiségét. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden apró részletet fogsz tudni róla, de jobban fogod tudni azt, hogy milyen emberről is van szó. Soha ne kezdj dolgokba egy személlyel kapcsolatban a róla folytatott pszichikus vizsgálat alapján. Ha gondjaid vannak a vizsgálat végzésével, akkor a fent említett három készséged nem elég erős hozzá. Ha ez a helyzet, akkor lépj vissza, és inkább gyakorold magad ezekben. Az is előfordulhat, hogy az a személy, akit vizsgálsz, mentális pajzsot hozott létre azért, hogy téged kívül tartson.

Mi történik, amikor vizsgálok egy személyt? Amikor vizsgálni kezdek valakit, akkor tulajdonképpen azzá a személlyé válok. Olyan, mintha az ő érzései bennem csapódnának le. Pulzusom megemelkedik, és érzem az energiát, ami keresztüláramlik rajtam. Az elmém aktívvá és mindent betöltővé válik. De vedd figyelembe: ekkor még a saját gondolataidat érzékeled. Még ellenőrzésed alatt kell tartanod magad. Most persze azt gondolod, hogy "jó, ezt értem, de hogy csináljam?" Nos, én itt leírom, hogy én hogyan csinálom. Kérlek, vedd figyelembe, hogy online vizsgálatról beszélek.

Mindig megmondom a vizsgált személynek, hogy helyezkedjen el kényelmesen és legyen csak önmaga. Nem mondom neki, hogy relaxáljon, mert tudom előre, hogy mit éreznek. Én viszont ellazulok és megszabadulok minden érzéstől és gondolattól. Azért teszem ezt, mert nem akarom összezavarni a saját érzéseimet és gondolataimat a másik ember érzéseivel és gondolataival. Hangulatomtól függően megnézem a nevüket a képernyőn vagy egyszerűen becsukom a szemeimet. Megkezdem a vizsgálatot, mentálisan megérintem azt a személyt, akit szkennelek. Nagyon várom az első benyomásokat, mert általában azok a legerősebbek. Ha valamilyen oknál fogva nem kapok semmilyen érzetet, akkor megkérdezem az illetőt, hogy alkalmazott-e mentális pajzsot? Fontos megjegyezni még azt is, hogy nem szokatlan ugyanolyan érzéseket tapasztalni, mint más embereknél. Itt egy példa szkennelésre:
"Hmm, ... egészen elviselhető fickó vagy... mondhatni barátságos, legalábbis kívülről, bár egy kicsit óvatos vagy az emberekkel. Általában szeretnek az emberek, de nem vagy túlságosan népszerű, távolságot tartasz másokkal, mégis egyfajta kötődést érzel, általában meglehetősen nyugodt vagy, esetenként kissé energikus és ingerlékeny, bár ha ideges vagy és haragszol, akkor inkább elmégy messzire, hogy haragodban nehogy valami kárt okozzál."

Offline vagy személyes vizsgálat esetén talán lehetőség van az arcot is megfigyelni. Ha nem tudod megnézni az arcot, akkor próbáld vizualizálni a személyt úgy, ahogy csak képes vagy rá. Ha nem tudod, hogy néz ki ez a személy, de tudod a nevét, a szkennelés megkezdéséhez vizualizáld vagy írd le a nevét egy papírra. Óvatosnak kell lenned a vizsgálat során, amikor a személyiségének jellemzőit keresed, mert előfordulhat, hogy a saját benyomásaidra támaszkodsz a valóságos vizsgálat eredményeivel szemben. Jobb egy gyors érzékelést tenni egy személyről, majd térj át másra, vagy egyszerűen csukd be a szemed.

A pszichikus vizsgálat felhasználható a közben megállapított különféle egészségügyi problémákra való figyelemfelhívásra is. Megvizsgálhatod egy személy testét és elméjét rendellenességek után kutatva, aztán közölheted velük, hogy mi a probléma. Ezt hívhatjuk indirekt gyógyításnak is, aminek az a lényege, hogy nem állsz az adott személy előtt, de távolról gyógyítod. Ilyen módon tudod gyógyítani például a fejfáját, a megfázást és sok más betegséget.

Vannak bizonyos veszélyek a pszichikus vizsgálat végzése során, amelyek leginkább akkor érthetők meg, és akkor szembesülsz velük, amikor aktívan dolgozol az empátiával, telelpátiával vagy a remote viewing-al. Ezek közé tartoznak a túlzott empátia vagy az energiatúltöltés azon a ponton, amikor mentálisan kapcsolódsz az adott személyhez. Ennek a kockázatát te viseled, mert előfordulhat, hogy annak a tudatában, hogy éppen szkenneled az illetőt, mentálisan kitaszít téged, esetleg meg is támad. De ne felejtsük el: minden valóságos veszélyt pszichikusan le lehet küzdeni, ki lehet küszöbölni. Ne feledkezz meg arról, hogy amint észreveszed az energiatúltöltés jeleit, ha akarsz, visszavonulhatsz, felhagyhatsz a vizsgálattal. És természetesen te is használhatsz védőpajzsot, ha nem akarsz bajba kerülni.

Jedi Karen: Scanning [a szerző engedélyével]



Nincsenek megjegyzések: